Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, İzmir’de konuştu Açıklaması

AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hamza Dağ, dünyada gücün ehemmiyetinin daha da artacağını, güçte bağımsız olan ülkelerin “kendi yüzyıllarını” inşa edeceği bir periyodun yaşanacağını bildirdi.

Hamza Dağ, partisinin Karşıyaka İlçe Başkanlığınca Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde düzenlenen, “Türkiye Yüzyılında Ben de Varım – Karşıyaka Üye Katılım Töreni”ne katıldı.

AK Parti’nin kuruluşundan sonra, “Bundan sonra Türkiye’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” dediklerini aktaran Dağ, artık ise “Cumhuriyetin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi olmayacak.” dediklerini söz etti.

“Türkiye yüzyılı” için adımları atmaya devam ettiklerini tabir eden Dağ, şöyle konuştu:

“TOGG ile birinci adımı hayata geçirdik. Hepimizin hayali, derdiydi. 29 Ekim’de fabrikadan ilk çıkışı hayata geçirdik. Geçen hafta Artvin’de Yusufeli Barajı’nı hayata geçirdik. Gelecek enerjinin önemli olacağı, enerjide bağımsız olan ülkelerin kendi yüzyıllarını inşa edeceği dönemdir. O yüzden enerji ile ilgili sorununuzu çözemezseniz, dışa bağımlı olursanız bugün milli geliriniz 20 bin dolar da olsa kışın ortasında Rusya’ya, Azerbaycan’a, başka ülkelere bağlı kalırsınız. Ondan sonra da vatandaşlarınızı soba kurmaya mecbur edersiniz. Şu anda Batı’nın içinde olduğu durum budur. Avrupa’nın içinde olduğu durum budur. Ulusal gelirin ne olursa olsun, bu kışı, soğuğu vatandaşın nasıl geçirecek diye düşünmek zorunda kalırsın.”

Cumhurbaşkanlığı seçimine gidileceğini anımsatan Dağ, iki gemiden birinde rotanın ve kaptanının belirliyken başkasında ne kaptanın ne de rotanın aşikâr olduğunu kaydetti.

AK Parti İzmir Vilayet Lideri Kerem Ali Daima ise “Türkiye yüzyılı” konusunda, tüm bölümlerden olumlu dönüşler aldıklarını vurguladı.

AK Parti’ye İzmir’de bu yıl 65 bin 246 yeni üye iştirakinin olduğunu vurgulayan Daima, teşkilatın çalışmasıyla birinci mahallî seçimlerde tüm belediyeleri alacaklarına inandığını tabir etti.

Programa, AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, AK Parti Karşıya İlçe Lideri Didem Keseli ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmaların akabinde partiye katılanlara rozetleri takıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu