Ekonomi

Biga Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında yüzde 80 zam protokolü imzalandı

Biga Belediyesi ve Biga Şehir Hizmetleri A.Ş. ile Hizmet İş Sendikası ortasında kabul edilen orta zam için ek protokol imzalandı. Ek protokolde yüzde 80 zam yapıldı.

Biga Belediyesi ile Hak İş Konfederasyonu’na bağlı Hizmet İş Sendikası arasında ek protokol imzalandı. Biga Belediyesi Personeli ve Biga Kent Hizmetleri A.Ş. Şirkette çalışan tüm işçileri kapsayan ek protokolde yüzde 80 zam yapıldı.

İmza törenine Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Hizmet-İş Sendikası Çanakkale Şube Başkanı Vedat Yılmaz, Şube Başkan Yardımcısı Davut Aydın ve Sendika Baş Temsilcisi Seda Turan Urhan katıldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, “Gönüller Şehrimiz Biga’da çalışanlarımızın emeği ve özverisi çok önemli. Hizmetleri Biga’nın her köşesinde yaşayan insanların hayatını kolaylaştırıyor ve daha güzel bir gelecek inşa etmelerine katkı sağlıyor. En büyük misyonlarımızdan biri.Yüzde 80 zam kararı, çalışanlarımızı hak ettikleri pahaya gördüğümüzün ve takdir ettiğimizin bir göstergesidir.Çalışmaları ve özverileri Biga Belediyesi’nin başarısının temel taşlarından biridir.Çalışanlarımız daha yeterli yaşam standartlarına ulaşır. ve aileleriyle daha keyifli bir yaşam sürmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” – ÇANAKKALE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu