Yaşam

‘Bunların Nesi Var?’ı İzlediğiniz An Sorgulayacağınız Çılgın Filmler

Bazı sinemaları izlerken ‘hangi akılla böyle bir film çektiler?’ diye sormaktan kendimizi alamıyoruz. Eğer ‘çılgın’ filmlerin hayranıysanız, bu listeye bayılacaksınız!

1. Aptal ve Avanak (1994)

  • İmdb: 7.3

Özet:Bir bayan havaalanı terminalinde bir evrak çantasını düşürdükten sonra, aptal bir limuzin şoförü ve onun aptal arkadaşı çantayı iade etmek için Aspen’e komik bir ülke çapında seyahate çıkar.

Oyuncular:Ben Carrey, Jeff Daniels

Müdür:Peter Farrelly

2. Ted (2012)

  • İmdb: 6.9

Özet:Çocukluğunda oyuncak ayısına hayat verme arzusu gerçek olan John Bennett, şimdi ayı Ted ve kız arkadaşı Lori’ye olan ilgisinin peşinden giderken bir karar vermek zorundadır.

Oyuncular:Mark WahlbergMila Kunis

Müdür:Seth MacFarlane

3. Ananas Ekspresi (2008)

  • İmdb: 6.9

Özet:Bir beyaz yakalı ve esrar satıcısı, satıcısının işvereninin bir rakibi hakkında belge sunmaya çalışırken bir rakibini öldürmesine tanık olduktan sonra kendisini tetikçilerden ve rüşvetçi bir polis memurundan kaçarken bulur.

Oyuncular:Seth RogenJames Franco

Müdür:David Gordon Yeşil

4. Harold ve Kumar Beyaz Kale’ye Gidiyor (2004)

  • İmdb: 7.0

Özet:Koreli-Amerikalı bir ofis çalışanı ve Hintli-Amerikalı arkadaşı, White Castle burgerlerine olan özlemlerini gidermek için bir maceraya atılıyor.

Oyuncular:John Cho, Kal Penn

Müdür:Danny Leiner

5. Cuma (1995)

  • İmdb: 7.2

Özet:Bugün Cuma ve Craig ve Smokey yerel bir zorbaya borçlu oldukları 200 doları bulmak zorundalar, yoksa onlar için Cumartesi olmayacak.

Oyuncular:Chris TuckerIce Cube

Müdür:Gary Gri

6. Gölgelerde Ne Yapıyoruz (2014)

  • İmdb: 7.6

Özet:Viago, Deacon ve Vladislav, kira ödemek, gece kulüplerine girmeye çalışmak ve apartman anlaşmazlıklarının üstesinden gelmek için çağdaş yaşamın sıradan tarafıyla mücadele eden vampirlerdir.

Oyuncular:Cori Gonzalez-Macuer, Taika Waititi

Müdür:Jemaine ClementTaika Waititi

7. Katipler (1994)

  • İmdb: 7.7

Özet:Film, iki bakkal memuru Dante ve Randal’ın müşterileriyle dalga geçtiği, filmler hakkında tartıştığı ve mağazanın çatısında hokey oynadığı bir günü anlatıyor.

Oyuncular:Jeff AndersonBrian O’Halloran

Müdür:kevin smith

8. Las Vegas’ta Korku ve Nefret (1998)

  • İmdb: 7.5

Özet:Eksantrik bir gazeteci ve psikopat bir avukat, bir dizi saykodelik macera için Las Vegas’ı didik didik arar.

Oyuncular:Johnny Depp, Benicio del Toro

Müdür:Terry Gilliam

9. Sersemlemiş ve Şaşkın (1993)

  • İmdb: 7.6

Özet:Film, 1976 yılının Mayıs ayında lise ve ortaokul öğrencilerinin okulun son gününde yaşadıkları maceraları ve son gün yaşanan bir dizi olayı anlatıyor.

Oyuncular:Jason LondonWiley Wiggins

Müdür:Richard Linklater

10. Rocky Horror Resim Gösterisi (1975)

  • İmdb: 7.4

Özet:Yeni nişanlı bir çift, ıssız bir bölgede sınır krizi yaşar ve Dr. Frank-n-Furter’ın tuhaf meskenine sığınmak zorunda kalırlar.

Oyuncular:Tim Curry, Susan Sarandon

Müdür:Jim Sharman

11. Ucuz Roman (1994)

  • İmdb: 8.9

Özet:İki mafya tetikçisi, bir boksör, bir gangster ve karısı ile bir çift restoran haydutunun hayatları, dört şiddet ve kefaret hikayesinde iç içe geçiyor.

Oyuncular:John Travolta, Uma Thurman

Müdür:Quentin Tarantino

12. Trainspotting (1996)

  • İmdb: 8.1

Özet:Edinburgh uyuşturucu ortamına derinden dalmış olan Renton, uyuşturucunun cazibesine ve arkadaşlarının etkisine rağmen ortalığı toplamaya ve oradan çıkmaya çalışır.

Oyuncular:Ewan McGregorJonny Lee Miller

Müdür:Danny Boyle

13. Büyük Lebowski (1998)

  • İmdb: 8.1

Özet:Aynı adı taşıyan bir milyonerle karıştırılan bir Los Angeles tembeli olan Jeff ‘The Dude’ Lebowski, borç tahsildarları tarafından harap edilen bir halı için tazminat istiyor ve milyonerin kayıp karısını bulmaya çalışırken bowling oynayan arkadaşlarından yardım alıyor.

Oyuncular:Jeff BridgesJohn Goodman

Müdür:Joel CoenEthan Coen

14. Bu Son (2013)

  • İmdb: 6.6

Özet: Altı Los Angeles ünlüsü, şehri harap eden bir dizi yıkıcı olayın ardından James Franco’nun evinde mahsur kalır. İçeride, grup sadece kıyametle değil, kendileriyle de yüzleşmek zorundadır.

Oyuncular:James FrancoSeth Rogen

Müdür:Evan GoldbergSeth Rogen

15. Ölülerin Shaun’u (2004)

  • İmdb: 7.9

Özet:Londralı bir elektronik satıcısı ve sıradan oda arkadaşının olaysız, amaçsız hayatları zombi kıyametiyle alt üst olur.

Oyuncular:Simon PeggNick Frost

Müdür:Edgar Wright

16. Bizon ’66 (1998)

  • İmdb: 7.4

Özet: Hapisten çıktıktan sonra Billy, gerçekte sahip olmadığı karısıyla ailesini ziyaret etmeye hazırlanır. Bu, Billy’yi bir kızı kaçırıp onu ziyaret etmesi için karısı gibi davranmaya zorladığında harekete geçmeye teşvik eder.

Oyuncular:Vincent GalloChristina Ricci

Müdür:Vincent Gallo

17. Koparma (2000)

  • İmdb: 8.2

Özet:Vicdansız boks organizatörleri, şiddetli bahisçiler, bir Rus gangster, beceriksiz amatör soyguncular ve tam anlamıyla Yahudi kuyumcular çalıntı paha biçilmez bir elması bulmak için çabalıyor.

Oyuncular:Brad PittJason Statham

Müdür:Guy Ritchie

18. Soysuzlar Çetesi (2009)

  • İmdb: 8.3

Özet:Dünya Savaşı sırasında Nazi işgali altındaki Fransa’da, bir grup Yahudi ABD askerinin Nazi başkanlarını öldürme planı, bir tiyatro sahibinin intikam dolu planlarıyla çakışır.

Oyuncular:Brad PittChristopher Waltz

Müdür:Quentin Tarantino

19. Ölü Kar (2009)

  • İmdb: 6.3

Özet:Bir kayak tatili bir grup tıp öğrencisi için korkunç bir hal alır ve kendilerini akıl almaz bir tehditle karşı karşıya bulurlar: Nazi zombileri.

Oyuncular:Jeppe Beck Laursen, Charlotte Frogner

Müdür:Tommy Wirkola

20. Düşüş (2006)

  • İmdb: 7.8

Özet: 1920’lerde bir gecekondu hastanesinde, yaralı bir dublör, kolu kırık küçük bir kız olan hasta arkadaşına beş efsanevi kahramanın fantastik hikayesini anlatmaya başlar. Parçalanmış ruh hali ve canlı hayal gücü sayesinde, hikaye ilerledikçe kurgu ile gerçeklik arasındaki çizgi bulanıklaşıyor.

Oyuncular:Catinca Untaru, Justine Waddell

Müdür:Tarsem Singh

21. Arizona Rüyası (1993)

  • İmdb: 7.2

Özet: Genç bir New Yorklu, hem sevme hem de hayal kurma özgürlüğünü bulduğu Arizona’ya gider. Burada eksantrik bir anne-kızla tanışır.

Oyuncular:Johnny DeppLili Taylor

Müdür:Emir Kusturica

pazaryeri-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu