Yaşam

Çağlar Ertuğrul’dan evlilik açıklaması: ‘Gerekirse neden olmasın?’

Oyuncu Çağlar Ertuğrul, başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant’ın yer aldığı “Bihter” filminin galasına katıldı. Oyuncu, galasında yeni tiyatro oyununu anlatırken gazetecilerin evlilikle ilgili sorularını da yanıtladı.

Ertuğrul, “Urla’dan İstanbul’a taşındım. Bütün iş burada olduğu için şu anda İstanbul’dayım. Yeni bir tiyatro oyununa başlıyorum. Aslında Kovid-19 döneminde yapacaktım ama yapamadık. o zaman… Şimdi Ceyla Odman’la birlikte çok güzel bir oyun yapacağız.” “İki kişilik. İlk provamızı DasDas’ta yaptık” dedi.

‘BENİM BİR İLİŞKİM VAR, MAŞALLAH 7 YILDIR SÜRÜYOR’

7 yıldır Kayla Manukyan’la birlikte olan Ertuğrul, geçen kış “2023’te evlilik olacak mı?” “Bu dönemde evlilik sorun. Hayat pahalı.” sorusuna verdiği yanıt hatırlatıldı. Oyuncu, “Neden öyle dedim? Çünkü bunu yeni evlilerden çok duyuyorum. Zor zamanlar geçiriyorlar, boşanıyorlar. Benim bir bağlantım var, çok şükür 7 yıldır sürüyor. Birçok evlilik oluyor” dedi. bizimki kadar uzun bile sürmez. Yarın ya da yarından sonraki gün bir zorunluluk olursa neden olmasın, evlenirim.” . (KÜLTÜR VE SANAT HİZMETİ)

akyaka-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu