Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son anketin sonuçlarını masasında paylaştı: Hiç tereddüt etmeden öndeyiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET canlı yayınına katıldı. 14 Mayıs seçimleri ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

“KAYDAN CUMHURİYET İTTİFAKI VE AK PARTİ’NİN ÜSTÜNLÜĞÜNE ÇAĞRISI”

Sandıklarla ilgili bir soruya yanıt veren Erdoğan, “Tekniğe uygun yapılan her anket önde olduğumuzu gösteriyor. Gerek Cumhurbaşkanlığı gerekse milletvekilliği seçimlerinde hiç tereddütsüz önde gidiyoruz. Milletimiz yine hakemlik yapacaktır. Hizmet ve çalışma siyaseti.Seçim sosyal medyadaki trol ordularıyla değil sandıktadır.Milletle kazanılır. Meydanlar Cumhur İttifakı’nın ve AK Parti’nin üstünlüğünü haykırıyor. Sosyal medyadaki trol ordusu Kemal Bey için çalışıyor ve çok para veriyorlar. Bunlarla milletin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“Milletim 14 Mayıs’ı dört gözle bekliyor. Seçimi önemsiyoruz, 14 Mayıs seçimi tarihi bir dönüm noktası olacak. Bu seçimleri biz değil, bütün dünya önemsiyor. Türkiye ile hesaplarını kapatamayanlar. Gözde 14 Mayıs’ta ‘Seçimi kazanır’ diyorlardı, adayı bırakalım diyorlardı. Şimdi kenara koydular. Kandil destekliyor. Kandil dışındaki terör örgütünün başı destekliyor. İktidardan vazgeçtiler. Batı medyasında yer alıp seçimi ana gündem haline getirdi.Batıdan iyi iş bulması için BBC’ye açıklama yaptı.Bu açık haliyle Batının çıkarlarını ön planda tuttu.Bu da onu getireceğiz demektir. Kemal yine birine göz kırpıyor, Erdoğan gitsin diye bir dergi çıkarıyor, Erdoğan gitsin diyorlar çünkü onların piyon olarak kullandıkları terör örgütlerine nefes aldırmıyoruz.

“BOŞLUK TEKRAR KOKUMAYA BAŞLIYOR”

İnşallah 14 Mayıs’ta halkım hesabını sorar. Muhalefet, destek sözü veren güçlere hizmet ediyor. Her zaman söylerim, İstanbul benim aşkım. Siyasete İstanbul’da başladım. Ben belediye başkanıydım. Susuzluktan, çöpten, çamurdan kurtardık. CHP’den aldık. Ondan sonra İstanbul bir başka oldu. Haliç’in hali malum, kokusu geçilmezdi. Temizledik. Şimdi orası 500 bin metrekarelik bir alan oldu, parklar var ve o hale getirdik. Şimdiki belediye başkanı geldi, Haliç yeniden kokmaya başladı. Operasyonumuz sıradan olmadı, Boğaz’ın suyunu Haliç’e taşıdık. İstanbul’a doğalgaz kullanımını getirdik. İstanbullulara huzurlu bir hayat getirdi. Suyu 120 km Istranca’dan getirdik. İçme suyuyla İstanbul huzur buldu. İstanbul’un temizlik konusunda dünyanın sayılı ülkelerinden biri olduğunu söylediler. Bizden sonra gelenler maalesef CHP’li belediye başkanı sel olup Bodrum’u terk ediyor. Bodrum’da yaşamak pek huzurlu değil.

“ATATÜRK HAVALİMANI’NDA YÜZYILIN KİRASINI TUTACAĞIZ”

Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdiğimiz operasyonlardan biri de Murat Dilmener Hastanesi oldu. Bilgi Merkezi’ne dönüştürmek gibi bir hedefimiz var. Beyler, Yenikapı bölgesinin Cumhur İttifakı’na verilmesi konusunda rahat değiller. Maltepe’de yapacaklardı. İyileşmek. Asrın mitingini Atatürk Havalimanı Millet Bahçesinde yapacağız. Kemal Bey onu Amerikalılara vermeyi vaat ediyor. ekonomi Bunun için bir Amerikalı bulmuştu. Sadece tefecilerle değil, terör örgütleriyle de pazarlık yaptılar. Karşımızdaki masanın birinden aferin diye yapacak bir şeyi yok. Onlar ilerlesin, biz milletimizden duyacağımız dua için çalışmaya devam edeceğiz.

“ÜLKEMİZE ZARAR VERMEZLER”

Bunlar Doğu’da zaman zaman yeni gelişmeler oluyor ve Kemal Bey sanki daha iyi olurmuş gibi fısıldıyor. Öte yandan milli güvenliğimizi tehdit eden örgütlerle de tarih boyunca mücadele ettik. Terörle mücadele stratejimizde köklü bir değişiklik yaptık. Öncelikle çözüm süreci ile süreci başlattık. Uzattığımız elimizi ısırdıklarını gördük. İnlerinde vurmasaydık, ‘bahar gelecek’ diyor, biz getirdik. Şimdi sesleri duyuluyor mu? Kandil’den arıyorlar. Ama Kandil’i de başınıza koyacağız. Selo ne yaptı derler. Başka ne yapabilir? Böyle bir şeyi nasıl söylersin? Halkım sana bu fırsatı vermeyecek. Kimden ne destek alırlarsa alsınlar ülkemize zarar veremezler.

“‘PKK TERÖR ÖRGÜTÜDÜR’ SÖZÜNÜ DUYMADIK”

Sınır ötesi operasyonlarımız bitmedi, doğru zamanı bekliyoruz. Kandil ne diyorsa Pensilvanya ne diyor Kemal Bey de aynısını söylüyor. Ağızlarından ‘PKK terör örgütüdür’ sözünü duymadık. Dışarı çık, söyleyemezsin. Terör örgütlerine yakalandıkları için geri dönemezler. Başarılı olamayacaklar, bu yüzden kimse yanlış rüyalar görmesin. Seçim öncesi ve sonrasında provokatif bir olayın yaşanmaması için güvenlik güçlerimiz yoğun bir şekilde çalışıyor. Sayın Kemal, bu uzantıları öyle teşvik etmiştir ki, adeta teröristlere karşı bir özgürlük kampanyası başlatmaktadır. ‘Asrın hesabını soracağız’ diyor. HDP’liler, Sayın Kemal’in kapalı kapılar ardında sözler verdiğini söyledi. Bakanlıkla görüşüyorlar. Mecliste neyi tartıştılar? Açıklayamadı. Tefeciler de ülkemizi kendi ellerine almaya çalışıyorlar. Masanın etrafında olup bitenlere kimse itiraz etmedi. Terör örgütünün hakaretlerine sadece Kılıçdaroğlu değil, çevresindekiler de sessiz kalıyor. Yatırım yapacağım diyen var mı? ‘Borç alacağız, Erdoğan’dan kurtulacağız’ diyorlar. Milletimiz onlara uymayacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu