Yaşam

Depremden sağ kurtulan çift Fethiye’de dünyaevine girdi.

Depremlerden etkilenen Hatay’da düğün hazırlığı yapan 22 yaşındaki Esra Ezer ile 28 yaşındaki Ali Kanal ve aileleri, depremin ardından Antakya’dan ayrılarak AFAD tarafından Fethiye’deki otellere yerleştirildi.

Antakya’da beyin sarsıntısı nedeniyle kesilemeyen genç çiftin nikahı için başvuru yapıldı ve Fethiye Belediyesi’nden tarih alındı.

Fethiye Belediyesi’nin desteğiyle genç çift, Özer Olgun Kültür Merkezi önünde düzenlenen törenle, nikahı Belediye Başkanı Alim Karaca’nın kestiği nikahla nikah masasına oturdu.

Karaca, törende yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içinde gönüllüler yardımıyla beyin sarsıntısının izlerini örtmeye çalıştıklarını söyledi.

Damat Kanal, düğünlerinin her zamanki gibi bir ay sonra gerçekleşeceğini, beyin sarsıntısı nedeniyle ileri götürdüklerini söyledi.

“Yeni bir başlangıç ​​yapmak istiyoruz”

Deprem öncesi evlilikleri için her şeyin planlandığını ve ev aradıklarını anlatan Kanal, şunları kaydetti: “Depremden sonra buraya geldik. Burada yeni bir başlangıç ​​yapmak istiyoruz.”söz konusu.

Aslı Kanal, Fethiye’ye geliş sebeplerinin korkunç olduğunu kaydederek, ilçede yapacakları yeni başlangıçla daha uzun günler geçirmeyi umduklarını kaydetti.

Tören takı takdimi ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu