Haber

Haluk Levent ve Deniz Akkaya Davasında Yeni Gelişme: 5 Ayrı Suçtan Soruşturma Açıldı!

Ünlü model Deniz Akkaya yaptığı açıklamalarla adından sıkça söz ettiren isimlerden biri. AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent hakkında geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada çeşitli iddialarda bulunarak, kendisini dolandırıcılıkla suçladı. Levent ise ünlü isim hakkında suç duyurusunda bulundu. Akkaya’ya 5 ayrı suçtan dava açıldı.

Eski model Deniz Akkaya hem yaptığı açıklamalarla hem de özel hayatıyla gündeme gelen isimlerden biri.

Geçen ay meydana gelen Kahramanmaraş depreminde Haluk Levent ve kurduğu AHBAP ekibinin depremzedelerin yardımına koşarak eski model ve ünlü isim hakkında çeşitli tezler yaptığını hatırlarsınız.

Akkaya, şarkıcıyı Haluk Levent ve Sezgin Baran Korkmaz’ın el ele fotoğrafını paylaşarak dolandırıcılıkla suçladı.

Ünlü şarkıcı ise bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Akkaya’ya yanıt verdi.

Bu iddialara karşı çıkan Levent, geçtiğimiz günlerde suç duyurusunda bulundu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Akkaya hakkında Kamu Kurum ve Kuruluşlarını aşağılama, yanıltıcı bilgileri alenen yayma, tehdit, hakaret ve iftira suçlarından soruşturma başlattı.

Snob Magazine’in haberine göre; Savcılık, soruşturma kapsamında Akkaya’nın ifadesinin alınması için kolluk kuvvetlerine müzakere yazısı yazdı. Savcılık dava açarsa eski model 5 farklı kabahatten 13 yıl hapisle yargılanacak.

Bu bahis hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

gercus-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu