Haber

İzmir’de Temizlik İşçisi, Bulduğu Cüzdanı Sahibine Teslim Etti

İzmir Konak’ta bir temizlik işçisi, içerisinde döviz, Türk lirası ve kredi kartlarının bulunduğu bir cüzdan buldu ve bulduğu cüzdanı tereddüt etmeden sahibine teslim etti. Çalışanın caddeyi temizlerken cüzdanı bulduğu anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba sabahı 304. Sokak’ta meydana geldi. Konak Belediyesi temizlik işçisi Hüseyin Söğüt, sokağı temizlerken merdivenlerde içinde döviz, Türk lirası ve kredi kartı bulunan cüzdan buldu. Bulduğu cüzdanı koruma altına alan temizlik işçisi Söğüt, şöyle konuştu: “Yolda temizlik yaparken cüzdan buldum. İlk başta biraz panikledim. Daha sonra cüzdanı açıp baktığımda döviz, Türk lirası olduğunu gördüm. İçinde kredi kartları var. Sonra karşımda bir bey vardı. O bey ‘Cüzdanımı kaybettim’ dedi, cüzdanı ona verecektim. Sonra 60-70 metre daha ilerledim ve bir bayan onu karıştırıyordu. Ona ‘Bir şey kaybettin mi?’ diye sordum. ” Diye sordum. ‘Hayır’ deyince yoluma devam ettim” dedi.

İşçinin cüzdanı bulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı

“Çavuşumu ve işletme müdürümüzü aradım” diyen Söğüt, “Sonra polisi aradım. Polis Tarihi Asansör’e geldi. Daha sonra cüzdanlı bayana ulaştık ve o geldiğinde cüzdanı teslim ettim. Bayan Cüzdanını alan kişi çok mutlu oldu ve bana teşekkür etti.” dedi. Öte yandan temizlik görevlisi Söğüt’ün cüzdanı bulduğu anlar yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. – İZMİR

habergemerek.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu