Ekonomi

Oturduğunuz Yerden Bedava Kripto Para Kazanabileceğiniz Oyunlar, Siteler ve Diğer Yöntemler

Bedava şeyler herkesi, özellikle de Türk halkını memnun eder. Kripto para dünyasında Ücretsiz kripto para, nakit veya NFT kazanıniçin birçok formül var.

Bu yeni ve gelişen teknolojide bulunan ücretsiz kripto kazanma fırsatlarından bazıları, çok az kripto ve blockchain bilgisi gerektiriyor. Bunun sayesinde Kısa bir araştırma ile herkes ücretsiz olarak kripto para kazanmaya başlayabilir.

Ücretsiz Kripto Para Kazanma Yöntemleri

  1. Kripto para borsalarında bir hesap açın.
  2. Uzun vadede tutacağınız kripto paraları stake edin.
  3. Ücretsiz NFT dağıtan projeleri takip edin.
  4. Borsaların öğrenme ve kazanma programlarına katılın.
  5. Popüler ve yeni oyun ve kazanma uygulamalarını test edin.
  6. Bir kripto para tasarruf hesabı açın.
  7. Kripto para birimleriyle kredi verin.
  8. Airdrop düzenleyen yeni projeler arayın.
  9. Kripto para birimi kredi kartı alın ve kullanmaya başlayın.
  10. Kripto para birimi ödülleri veren anketlere katılın.
  11. Aylık olarak kripto para birimi ödüllerini dağıtan Brave tarayıcısını kullanın.

1. Kripto para borsalarında bir hesap açın.

Birçok kripto para borsasında yeni hesap açarak, doğrulama süreçlerini tamamlayarak ve buna benzer diğer aktivitelere katılarak ücretsiz kripto para kazanabilirsiniz. Coinbase, Gemini ve Crypto.comgibi borsalar bu tür promosyonlar sunan borsalara birkaç örnektir.

Diğer borsalar da zaman zaman benzer fırsatlar sunuyor, dolayısıyla yeni kampanyalarTakip etmeniz faydalı olacaktır.

2. Uzun vadeli tutacağınız kripto paraları stake edin.

Kripto paralarınızı stake ederek pasif gelir elde edebilirsiniz. Bu sistem aslında kripto para madenciliği yapıyor.

esnetmeyöntem çoğunlukla işlemi yapmayacağınız anlamına gelir Uzun süre saklayacağınız kripto paralar ile yapılır.Çünkü stake dönemleri var.

Bu dönemlerde elinizdeki kriptoyu belirli bir süre kilitlersiniz ve bu süre zarfında Kriptonuzu satamazsınız.Kripto staking yapmayı düşünüyorsanız günümüzde birçok kripto para borsası bu hizmeti sunmaktadır.

3. Ücretsiz NFT dağıtan projeleri takip edin.

NFT’ler son dönemde büyük ilgi görüyor. Teknik olarak NFT’ler kripto para birimleri değil dijital varlıklardır ancak NFT’leri satarak kripto para birimlerine dönüştürebilirsiniz. Ücretsiz NFT kazanmanın birkaç yolu vardır.

Yeni kripto para birimi projeleri, ilk destekçilerini NFT’ler sunarak teşvik etmek için promosyonlar yürütüyor.Ayrıca X (Twitter) gibi platformlardaki ücretsiz NFT dağıtımlarını takip ederek ücretsiz NFT kazanma şansına da sahip olabilirsiniz.

4. Borsaların öğrenme ve kazanma programlarına katılın.

Kripto para birimleri hakkında bilgi edinmek ve ödüller kazanmak için bazı platformlar var. Bunlar çoğunlukla kripto para borsalarıdır. Coinbase Kazangibi programlar kripto para birimleri hakkında yeni bilgiler öğrenmenize ve bu sayede bedava kripto para kazanmanıza yardımcı olacaktır.

Öğren kazan sisteminde yapmanız gerekenler çok kolaydır. Bunların ortasında Bunlara video izleme, sınavları geçme ve ödülünüzü alma dahildir.

Ancak öğrenme ve kazanma programları ile ücretsiz kripto para kazanmak istiyorsanız Hızlı hareket etmeniz gerekiyor.Bu programlar herkese açık olduğu için çok çabuk tükeniyor.

Hatta bazı durumlarda borsalar yeni bir öğrenme ve kazanma fırsatı bile sunuyor. Sadece yeni hesap açanlar için teklifler. Ayrıca çoğu zaman öğren ve kazan programlarının sunduğu ücretsiz kripto miktarı sınırlıdır.

5. Bilinen ve yeni “oyna ve kazan” uygulamalarını test edin.

Günümüzde Android veya iOS telefonunuza indirebileceğiniz birçok oyna kazan uygulaması bulunmaktadır. Hem oyun oynayabileceğiniz hem de bedava kripto para kazanabileceğiniz en popüler uygulamalardan ikisi. Axie Infinity ve Sandboxformdadır.

Aslında oyna kazan uygulamaları son günlerde oldukça gelişti. Örneğin koşucuysanız STEPN gibi bir Web 3Uygulamayı kullanarak ücretsiz olarak hem çalıştırabilir hem de kripto para kazanabilirsiniz.

6. Bir kripto para tasarruf hesabı açın.

Kripto para birimlerinizi saklarken faiz kazanmanın kolay bir yolunu mu arıyorsunuz? Kripto tasarruf hesabı açın ve aynı zamanda kripto paranızı güvende tutun. Faiz kazanabilirsiniz.Crypto.com’un tasarruf hesabı gibi platformlar, farklı kripto para birimlerine dayalı faiz oranları sunmaktadır.

Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimlerinin makul bir yıllık faiz oranı vardır ve bu da kripto para birimini satın almayı ve onu çöpe atmayı daha çekici hale getirebilir.

7. Kripto para birimleriyle kredi verin.

Kripto para birimlerinizi diğer kullanıcılara aktarın borç vererek Faiz kazanabilirsiniz. Buna merkezi olmayan finans (DeFi) adı veriliyor. Değerli kripto paralarınızı tanımadığınız birine ödünç verme fikri ne kadar korkunç gelse de bu sistemin arkasında devrim niteliğinde bir gelişme var. akıllı sözleşme teknolojisiyalanlar.

Akıllı sözleşmeler sayesinde kripto paranızı ödünç verdiğiniz taraf aslında borcunu almadan önce öder. Ancak bu ücretsiz kripto alma sistemini seçerken dikkatli olmalı, biraz teknik bilgiye sahip olmalı ve Saygın platformlarla çalışmanız gerekiyor.

8. Airdrop düzenleyen yeni projeleri araştırın.

Yeni kripto projeleri, yeni ağlarını ve kripto para birimlerini airdrop adı verilen bir sistem aracılığıyla tanıtmayı seçebilir. Airdroplar, proje Sosyal medya sayfalarını takip etmek, Discord kanallarına girmek veya projeye başka şekillerde destek olmakgibi bazı görevleri tamamlamanız durumunda ücretsiz kripto para kazanmanıza olanak sağlar.

Ancak bazı airdroplar sahte olabilir ve size hiçbir şey teklif etmeyebilir. Bu nedenle airdropları değerlendirirken dikkatli olmalısınız.

9. Bir kripto para kredi kartı alın ve kullanmaya başlayın.

Kredi kartı kullanıyorsanız, kripto para ödülü veren Kredi kartına geçmek mantıklı olabilir. Bu kartlar, satın alımlarınızda Bitcoin veya diğer popüler altcoinlerde olabilecek kripto para birimi ödülleri kazanmanıza olanak tanır. Ayrıca ek harcama bonusları da sunabilirler.

10. Kripto para ödülleri sunan anketlere katılın.

Bedava kripto para kazanmanın bir diğer yolu ise Kripto ödüllerini dağıtan çevrimiçi anketlere katılmak.Bu tür platformlar günlük olarak yaptıkları anketlerde oyun veya başka türde ödeme teklifleri sunuyorlar.

Çoğu zaman ödülünüzü kripto para birimi cinsinden alabilirsiniz; Bazı durumlarda hesabınıza dolar veya hediye kartları da gönderilebilir. Bu platformlardan bazıları oldukça renkli görünse de, hâlâ ücretsiz kripto para kazanmanın bir yolu olarak kabul ediliyorlar. Dikkatli olmanız tavsiye edilir.

11. Aylık kripto para birimi ödüllerini dağıtan Brave tarayıcısını kullanın.

İnternette gezinirken kripto para kazanmak istiyorsanız Brave tarayıcı tam size göre olabilir. Cesur diğer web tarayıcılarına benzer. Ancak Chrome, Mozilla ve diğerlerinden farklı olarak yerel bir kripto para birimi ödül sistemine sahiptir.

Brave Rewards adı verilen bu sistemde tarayıcıda hesap açıyorsunuz ve ardından Brave Rewards programına katılıyorsunuz. Bu programda esas olarak İnternette gezinirken reklam görmek istediğinizi söylüyorsunuz ve tarayıcı, cüzdanınıza aylık bir kripto para ödülü gönderiyor.Programın birden fazla ülkede kullanılması mümkün olup şirket, reklam gelirinin %70’ini kullanıcılarla paylaşmaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu