Haber

Yavuz Ağıralioğlu’ndan yeni parti sinyali

14 Mayıs seçimlerine 1,5 ay kala GÜZEL Parti’den istifa eden 27. dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Yeni neslin siyaset dili tertemiz. Bunun için gerekirse parti kurarız”Sözlerinin kullanımıyla yeniden gündeme geldi.

Parti kurma hazırlıklarına ilişkin Cumhuriyet gazetesinden Merve Kılıç’a konuşan Ağıralioğlu, şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde Türk milleti her meselenin üstesinden gelebilecek bir kadro görmek istiyorsa iradenin görülmesini bekleyeceğiz.”söz konusu.

“MİLLET SON KEZ ERDOĞAN’A EV TESLİM ETTİ”

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri “zorunlu seçimler”Ağıralioğlu, şunları kaydetti: “Herkese son kez avans verildi. Ülke son kez Tayyip Bey’e teslim edildi ve bu kadro ile muhalefet son kez oylandı. Muhalefet bunca sıkıntıya rağmen kazanan taraf olamadı. millet ‘ülkeyi düzeltin’ diyerek oy kullanabiliyordu. Hatta yarattığı soruna rağmen sorunları çözme fırsatı bile bulmuştu.”sözlerini kullandı.

“İNİSİYATİFİ SİZ ALACAKSINIZ”

Milletin parti kargaşasından ve cumhurbaşkanı sevgisinden bunaldığını belirten Ağıralioğlu, şöyle konuştu: “Eski nesil siyaset bitti. Türkiye’de bizi kimin kurtaracağı algısının değişmesi gerekiyor. Çok lezzetli bir siyasi ortam yaratabileceğimize inanıyorum. Biz dersimizi iyi aldık. savaş.”söz konusu.

Kadrolarının hazır olduğunu belirten Ağıralioğlu, gençlerin inisiyatif alabileceği bir alan açacaklarını bildirdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu