Haber

Milli voleybolcu Hande Baladin’e tehdit mesajları gönderen zanlı yakalandı

A Milli Voleybolcu Hande Baladin’e SOSYAL medya hesabı üzerinden “Spor kulübüne giderken arabanızı inceleyeceğim, yüzünüze asit atacağım” şeklinde tehdit mesajları gönderdiği iddia edilen şüpheli Mustafa N., yakalandı.

İddiaya göre Instagram kullanıcısı Mustafa N., sosyal medyadan milli voleybolcu Hande Baladin, Eczacıbaşı Dynavit takımı ve sponsor şirkete yönelik tehdit açıklaması yaptı. Mustafa N. gün içinde farklı paylaşımlarla tehditlerine devam etti. Hande Baladin ile ilgili olarak “Kızım orman yolunda yatacağım dedim. spor Kulübüne giderken arabanı tarayacağımı söyledim. Benden şikayetçi olmadı. Benden korkmuyordu. Bunu sürekli tehditlerle, tacizlerle, aklınıza ne geliyorsa alenen uyguladım. Ama ben ona saf bir aşık gibi göründüm. Sanki bana her şeyi yaptırabilecek türden bir insan. O da bundan faydalandı…”, “Bu kıza diyorum ki yüzüne asit atacağım korkmuyor bile.(…) Bu kızdan intikam almadan benim için ölüm yok. “.İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Savcılığa gelip ifade veren Baladin, zanlının cezalandırılmasını istedi. Harekete geçen polis, Mustafa N.’yi Bakırköy’de yakaladı. Zanlının tehdit, yaralama ve uyuşturucu gibi suçlardan sabıkasının olduğu belirlendi.Nörolojik Hastalıklar Hastanesine kayıtlı olduğu sırada teknik işçi olarak çalıştığı belirlenen Mustafa N. adliyeye sevk edildi. “tehdit ve hakaret” suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında.

“KORKU VE KAYGIYA YOL AÇTI”

Baladin’in avukatı Efe Oğuz’dan yapılan yazılı açıklamada, “20 Temmuz 2023 tarihinde müvekkili Hande Baladin’e sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit içeren ihbarlar ve ses kayıtları gönderen Mustafa N. müvekkilinin söz konusu konudaki yorumları ile devam etmiştir. Aynı kişi, Eczacıbaşı Dynavit voleybol takımı ve sponsoru olduğu şirket binasına girerek zarar vermeye çalışarak halkı rahatsız etmeye devam etmiştir. Savcılık ve polis tarafından tüm süreçler titizlikle takip edilmekte olup, şüpheli hakkında gerekli işlemin yapılacağına dair Türk yargısına ve emniyetine inancımız tamdır.”

– İstanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu