Haber

Via Premium Travel Bursa’dan Bulgaristan’a ‘sağlık’ getirdi

BURSA (İGFA) –Bursa’da faaliyetlerine devam eden ve güçlü bir konsensüs hastane ağına sahip olan Via Premium Travel, Bulgaristan’a indi.

Firma, alanında uzman ve farklı branşlarda hizmet veren hekimler ile bölgedeki hekimleri bir araya getirerek bilgilendirmelerde bulundu.

Via Premium Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Ferdi Yılmaz, uzman doktor ve turizmcilerden aldıkları güçle hasta ve yakınlarına uzun yıllardır uluslararası standartlarda hizmet sunduklarını söyledi.

Kaliteli sağlık hizmetini dünyanın her noktasına ulaştırmayı hedeflediklerini kaydeden Yılmaz, “Tüm branşlarda ayrıcalıklı sağlık hizmeti sunuyoruz. En son teknoloji ile donatılmış anlaşmalı hastanelerimizde dünyanın her yerinden gelen misafirlerimize tıbbi ve etik yönlerden ödün vermeden samimi, inançlı ve kaliteli bir medikal seyahat imkanı sağlamaktayız. Herkesin hızlı bir şekilde ulaşabileceği, ekonomik ve analiz odaklı hizmet politikası ile insan sağlığına değer katmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sağlık hizmetlerinden ulaşıma, konaklamadan tercümanlara kadar hasta ve hasta yakınlarının ihtiyaç duyacakları tüm alanlarda ‘memnuniyet’ ve ‘kalite’ öncelikleriyle hareket ediyoruz.

TÜRSAB A sınıfı yetki belgelerine ve Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı yetki belgesine sahip olduklarını ifade eden Yılmaz, profesyonel sağlık turizmi aracı kurumu olarak uluslararası standartlarda ve Türk misafirperverliği ile hizmet verdiklerini kaydetti.

YÜZ YÜZE DANIŞMANLIK HİZMETİ

Alanında uzman kişileri farklı ülkelerdeki ilgili kişilerle buluşturarak sağlık konusunda bilgilendirdiklerini belirten Yılmaz, “Bu çerçevede geçtiğimiz günlerde Bulgaristan’da bir etkinlik düzenledik. ‘Estetik ve Plastik Cerrahi’, ‘Göz Hastalıkları’, ‘Diş Hastalıkları’ ve ‘Saç Ekimi’ alanlarında deneyimli doktorları bir araya getirdik. Rosslyn Dimyat Varna Hotel’de gün boyu süren etkinlikte katılımcılar merak ettikleri bahisler hakkında doktorlarımızdan bilgi alma şansı yakalarken, yüz yüze danışmanlık hizmeti ile sağlık rahatsızlıkları hakkında direkt bilgi aldılar. Etkinliğimiz çok keyifli ve verimli geçti. Farklı ülkelerde etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

haber-kangal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu